Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve za Borussiju ali jbg Bayern ima više love aja ba šuti i poklopi se
pa nije sve u lovi ko da on ne bi dobio dobar ugovor u borusiji da je ostao. jednostavno bayern je bolja perspektiva u ovom trenutku i to je to.
Bayern dobija igrača svjetskog kalibra za DŽABE :) E Borusijo...
platio bi njega bayern prosle godine 20-25 miliona eura ali borusija nije dala u konkurentski klub da ode. odavno je lewandowski potpisao ugovor sa bayernom samo je trebao proci 1.1.2014 godine da se sluzbeno smije objaviti. jer fifa zabranjuje da igrac potpisuje ugovor sve do zadnjeg polugodista njegovog ugovora.
nansin... nabroj bar 3 igrača koja su propali u bayernu...
Ti ćeš ga i popušiti u Bajernu nisi ti za njih,i mnogo veći su propadali u Bajernu,živi bili pa vidjeli
treba ga na klupi ostavit do kraja sezone
normala :)
daj ugovor je davno potpisan mogla je borusija dobiri jos proslog ljeta dobre pare za njega od bayerna ali nisu htjeli prodat. klop je rekao da ce vise zaraditi s time da lewandowski igra nego da ga prodaju. a nije klopp lud da jednog od najboljih napadaca na svijetus tavi na klupu.
Sto negumo ovih pljuvaca,frajer regularan 100%,pa svako bi presao u bajern ko ne bi laze ko pas!
TI SI OBICNI ISPRDAK I KRETEN , OBICNA NISTARIJA OD COVJEKA , ZELIM TI DUGU I BOLNU SMRT U SVIM TIM PARAMA
Sad se mandzo uprpio stize lewa
sad ce pocet paljenje dresova od navijaca dortmunda
Borussia je bas luzerski tim.roliko zaradjuju od ulaznica,sponzora,i cega sve ne i opet vili na ivici bankrota a sad prodaju igrace najvecem konkurentu,tj.poklanjaju. Bas me zanima ko je robertova zamjena. Neki napadac dinamo drezdena?
Borussia ne kupuje zvijezde, ona ih stvara
borusija je bila pred bankrotom zbog par losih odluka. kupovali su igrace a nisu imali zeljene rezultate. tek kada su se okrenuli mladjim igracima onda su postepeno se vratili na staro. i nisu vise ludi da dovedu sebe u takvu situaciju. sta sada trebaju kupovati igrace od 50 miliona? nije to engleska ili spanija. njemacka ima taj financijski fair play i zato svake godine napreduje im liga.