Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad je prelazio iz Borusije mogao je odmah otic u Real, trazili su ga. On se odlucio za Bayern i tokom ovih 4-5 sezona ogromno je dao za klub. Ima pohlepnog menadzera kao i drugi igraci i sve kad bi otisao ja mu nebi zamjerio. Uostalom nedavno je i Rummenigge izjavio da nece silom drzati nijednog igraca koji bi eventualno zelio otici iz Bayerna.
Svi su fol samo fokusirani na trenutni klub, cim predje u drugi ide prica kako je od djetinjstva mastao da zaigra za taj klub i da mu se ostvario djecacki san.. sve je samo biznis
Strasan na padac