Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma kad je skont'o ćo'ek ko već igra u Bayernu i da za njega ne bi bilo mjesta u prvoj postavi, odustao i posvetio se onom što najbolje zna (šutanje lopte)
Borussia je najbolja ekipa na svijetu, ako se gleda kol'ko vrijede, a kol'ko dobro igraju.Ne razbacaju novac kao Real, City, pa i Barcelona, a unazad već 3-4 godine imaju dobre rezultate.Stvarno, svaka čast predsjedniku i upravi.
Ja bih samo dodao da je i Klop najbolji trener !!
Pametno kupuje igrac , uz to ne potroše puno , a naprave zvijezde od njih !
Strašan je Mhitarjan. Na pola sezone će postati velika zvijezda. On će se prodati u neki veliki klub, a Levandovski će ostati.
A i ti ćeš zbog malog crnje manje igrat'