Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a realno gledajuci i nije toliko potreban bayernu da ne mogu cekat da ga dovedu besplatno ...
Bayern jeste bogat klub, ali je pomalo i glup. Saciri, Gotze, Lewandowski, Guardiola... Niko od njih im nije trebao
2. Januara potpisuje ugovor koji vrijedi za sezonu 2014-2015, o kakvoj odsteti ti sad pricas?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pratim Bayern i ako predje Lewa bice to najskuplji Bayern ikad! Sa najboljim igracima ikad!
nakon što se svi otrijeznimo od prvog januara, i nemamo ni feninga jer smo sve potrošili dan-dva prije, ovaj čovijek potpisuje neke tamo miliončiće :P
dzaba Mandzukic je bolji od njeg 30 puta i mlađi je od njeg
nije mladji.momak je 89-to godiste
što dislajkate bošnjo sam al favorizujem balkanca ispred poljaka to je sasvim uredu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Znaci igrac viska Mandzukic...mislim da se Mandza posvadjao sa Guardiolom!
Ako pređe u Bayern taj tim će se pretvoriti u Chelsea iz 2010-2011 sezone: samo hrpa nezadovoljnih pojedinaca koji očajnički žele da igraju. To je greška Guardiole, došao je u klub u kojem se on najmanje pita. Nije on tako iskusan, niti poštovan u svijetu fudbala, kao što je Heynckes bio. Guardiola nije dorastao zadatku, u sličnoj situaciji je kao Moyes, ima tim ljudi iza sebe koji su godinama čekali da dođu u prvi plan, i sve oči su uprte u njega, pod prevelikim su pritiskom za prvu sezonu u klubu.
Covjek potpisuje 2. Januara da dodje na kraju ove sezone, a ne da dodje vec u Januaru :) To je pravilo da igrac kojem istice ugovor, tek od 1. Januar moze potpisati slijedeci ugovor.
Voli covjek da sjedi na klupi i sta ces....
Ovo je svakako ocekivano,Lewandowski je odavno kaparisan od strane Bayerna. Mjesta za obojicu nema tako da ce po svoj prilici Mandzo na klupu...
Pizaro je i onako jos godinu tu, i za svaki slucaj, i ako ostane nejmu ne smeta biti treca opcija. A 2 svjetska napadaca da se mijenjaju i bore na tri fronta su taman. 1 i ne bi mogao sam biti.
Dobar je Levandovski, ali bi mu bolje bilo da pređe u Arsenal, sad oni haraju
haraju arapsko-ruskom ligomm,.,.,
sta ce Arsenalu kada je Giroud rame uz rame sa Lewandowskim
ako se prebaci mislim da ce bayer da bude vrh vrhova..
bayern*
Basel*