Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hej zoro, hej zoro, hej zoro, ne svani, ne svani, ne svani, staaaarraaaa ljubaviiiiiii...
Džigera Beat
okuj me care znaj da je volim za nju bi daaaaaao sve......
Paša (1510), sto je najgore, ne valja ni Halid, ni Svedah, a za tvoju informaciju Engleska je kolijevka rock-a, tj. najbolje muzike.
otkud vi znate da je turbofolk??mozda ljudi slusaju halida, sevdah :) sta seljaci englezi znaju sta je muzika :D
A kao Englezi imaju dobru muziku?! I kao razumiju se...retardi jedni ...nek slusa ko sta hoce..nisam ni ja za cajke i turbofolk ali svako ima pravo izbora
Gluplji članak odavno nije objavljen na sax-u..hahahaha...majko mila:D
otišo si sarmu nisi probo...
dzeko slusa sto i vecina bosnjaka... turbo folk sa obe strane drine .. usput dzeko nema ni zavrsene srednje skole, kao i kolarov .. sta bi ocekuivali da slusa Betovena ? ja kada se samo sjetim koji su seljaci bili Bazdarevic i Susic i kakvim kafanama na Ilidzi su slusali narodnjake ..
Najgori su mi ovi dziberi sto kazu: \"sto da se stide svoga...\" ili \"sladje im tudje govno..\" Pa jeste li vi normalni?! Otkad je majke vam ga nabijem, turbofolk, folk, cajke, ili sta vec, jedina muzika sa nasih prostora....? sta je sa ostalim zanrovima i fenomenalnim bendovima koji su sa Ex-Yu prostora??! I seljacine jedne, nisu narodnjaci vidjeli bluza.....ccccccc Svasta! Sramota je da je Sarajevo nekad bilo metropola rock \'n\' roll-a, a sada najveci dogadjaj godine je Sinan Sakic za bajramsko sijelo....ma fuj! Gdje smo mi, a gdje je Evropa....Slovenci su za nas prava gospoda!
Cobani i jedan i drugi.
Joj kako mogu slusati ove seljacke cajke cuj brushalter pa sve pjesma kaze
Turbofolk je seljacka muzika, s maloumnim, retardiranim tekstovima U sevdalinci instrumentala katastrofa. Hip hop, a pogotovo Tehno ne svrstavam u muziku, kakva je to muzika, bez glasa (Tehno), i kakva je muzika koja se pravi na kompjuteru. Pjesme koje valjaju su napisane: ExYu prostora (od 70-tih do 1990-tih), a od stranih (od 50-tih do 1990-tih, ali je vec vani pocelo od 1980-tih Jackson i Hip hop ...
Papci ste vi (Turbofolk,narodna ...), a i oni (Hip hop, tehno ... ) Rock i Rock n roll = zakon ROCK - 4EVER Imam 15 godina, i slusam rock zato sto mi se svidja i zato sto je najbolji, a ne kao vi, slusate ono sto je u modi.
He.bo vam turbofolk ma.mu
Ta muzika se zove \"jooooooooj sto me boliiiiiiii stomaaak\" naravno da je uzasna,potpuno razumijem ljude.... e sad je drugi par opanaka to sto je tito postreljao svu gospodu 1945 i sto je primitivizam trijumfovao rezultirajuci turbo folkom i krvavim pljackaskim ratovima kojima su popovali titini generali
Ma ne,kakvi ba...Džeko i turbo ne ide to ba!!!Ma sigurno sluša Iron Maiden,Judas Priest,Megadeth ili nedaj Bože Sepulturu,Gdje si vidio balkan-boysa da sluša muziku? cica maca,pica,žule,krle, i ostala hoj-ha balkanska otpad.