Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a bit ce jos veca ako ne dignete :D
\'ta ces ti klocino i onaj zaklani tevez, Dzeko Dijamant ce prvi podignuti pehar sa zastavom-ljiljanima.
Kako može biti četiri godine zaredom najbolji na svijetu kad ni u Španiji nije najbolji???
http://betdojava.blogger.ba/ [email protected] S NAMA ODIGRATII JE SIGURNO!
Valdes već četiri godine zaredom dobija Zamora trofej, Kliker ga je dobio jednom.
@ (kl)iker - ne budi smiješan dečko, ko ga je proglasio, ti?
http://adf.ly/7eLt9 sve je spremno pogledajte :)
limitirane su mu sposobnosti, nije svestran neki igraci mogu igrati u skoro svakoj postavci neki ne mogu, i dzeko je jedan od njih zato ga mora menadzer uklopiti u tim da izvuce iz njega ono sto zna najbolje, zavisno od postavke suparnickog tima menadzer, kada postavlja strategiju igre tima, odlucuje kakva vrsta igraca mu treba ako kupi igraca kojega ne moze uklopiti u tim, onda je napravio gresku
Jedva cekam da se naša zastava zaviori
S obzirom da je Premier League osnovana 20. veljače 1992., Manchester City nikada nije osvojio tu titulu. Primjera radi, Manchester United je Premier League osvojio 12 puta.
Druga stvar, ima prilično loš udarac lijevom nogom, usporedite s Falcao-m i Drogbom pa će bit jasno što pišem. Snasao bi se u Evertonu, Fulhamu, mozda Tottenham-u gdje se netraži pobjeda u svakoj utakmici, pa se mogu i promašit neke šanse. U City-u koji želi naslov od dvije 100% šanse moraš zabit jednu inače... Džeko mi je jako simpatičan, ali iskreno moram reći kako je limitiran za igru u najvećim klubovima. Ali drago mi je što je uzeo pare.
al necete
Zasto redakcija nije objavila da je Iker Casillas cetvrtu godinu zaredom najbolji golman na svijetu??? Jel zato sto to nije Valdes? Zavist je cudna stvar...
@,,, FKS
Ko jos luduje kad podigne pehar nakon 30 godina?