Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moze PSG kad hoce, koga i kolko hoce :)
Je li sad ovaj Leonardo zamijenio onog Khelaifija ili ima jos neka titula direktora???
Hazard košta 100 milijuna, a srbijanci kažu da MIlinković Savić košta 120 milijuna eura,odnosno da je isti bolji od Hazarda.
glupane placeno obestecenje nije vrijednost igraca...Hazad je mozda imao jos godinu dana ugovora a SMS jos 4...
Otkad pratim nogomet bio je samo jedan Srbin da je znao igrati, a to je Dragan Stojkovic, ostali svi prenapuhani ublehasi.
@Sezam sinisa mihajlovic!
Dejan Savicevic, Nemanja Vidic?!
Ma nije samo problem sa SMSom ove cijene su otišle u nepovrat, onaj mali Sancho odigro 1 dobru sezonu i vrijedi 100m isto i onaj Felix iz Benfice, zanimljivo je da je Milinković Savić proglašen za najboljeg vezistu Serie a, a nije imo neku sezonu.
Jeste dosadni vise sa tim Milinkovic-Savicem...jesu ga nasi mediji digli do nebesa... svasta... prestat cu fudbal pratit...