Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zajko Zeba 950.000 eura sto ga cini najskuplim igracem ikada koji igra u BH. premijer ligi, SVAKA ČAST MAJSTORE !!
lijepo je vidjet nasu zastavu pored zlatana, nema veze sto ne igra za nas :D
Nije na 20. vec na 49. mjestu od prikazanih 50. Pogledajte malo bolje. http://www.transfermarkt.de/en/default/marktwerte/basics.html
gomez i ibrahimovic vrijede isto,pa jesul oni normalni
nema smisla ali fakat nema smisla kako ljudi komentarisu ovo..pa ovo je sport tj.posao i pare koje se vrte i koje su sastavni dio sporta..vi komentarisete kao da ste svi menadzeri i strucnjaci a nema te za kiflu majke i ocevi vam placaju internet..druga stvar dzeko nevrijedi i nije nikad vrijedio ove pare kao ni mesi sto nevrijedi 100 miliona niti bilo koji igrac na svijetu..pa ako bog da za 2 godine ovog nece biti vise najskuplji igrac ce biti 10miliona i to je realna cjena..jer IQ ovih nogometasa je manja od 70 a zaradjuju vise od bilo kojeg naucnika i dr.na svijetu e sad da nebi seljaci rekli sta je dr. dr nije kao kod nas kad kazu dr.a on zavrsio medecinu to je ljekar za neupucene za dr.morate dobro guzicu oznojiti..prema tome ja njima nebi dao vise od 10 miliona pa ako hoce neka igraju ako nece neka sjede kuci..to je realna cjena i onda bi sve bilo bolje..a ne ko baloteli ima platu sedmicu 100 hiljada funti i nece da plati 2000 funti odstete covjkeu..pozz
odkdad vam je ova lista :/, gdje je taj vidić sad, vidić od 37 mil. je bio nekad ne više. gomez? a majko mila :(, van persie hara engleskom, trenutno najbolji golgeter sigurno na svijetu, ni nema ga ovde, a gomez kao vrijedi onoliko. i xavi... njegovo vrijeme prolazi, za njega će dat ovolike pare možda anzi ili malaga i PSG, a neki ozbiljan klub a-a.
Mesi 100 a Džeko 28, ne realno u svakom slucaju. Mesi više pretrci, više doda i asistira, više se trudi, više golova da, vise predribla , više minuta je na terenu i na kraju na njemu je u prosjeku 10 puta više faula nego na Džeki. dakle mislim da bi realan odnos bio 10:1.
kad je otiso u manchester vrijedio je 30milijuna, odigro par utakmica pa mu odma smanjili vrijednost. 28mil. je vec dugo njegova cijena kao i messiu sto je 100milijuna,nije mi jasno da sad prave clanak o ovom. uskoro ce aktualizirat englesku ligu,pa nebi reko da ce dzekina vrijednost biti preko 10milijuna.
...to što je hodža otfikario, je poslužilo za tapaciranje namještaja cijeloj tvojoj, čunom ishabanoj familiji.. za reklamacije se možete javiti kad god to poželite, jer naša čuna je vama na usluzi... Penis bonus, pax in domus. - Dobar penis, mir u kući. a za autora teksta jedna preporuka - neka se drugi put malo bolje informiše, Džeko djeli poziciju 47-53, jedino za utjehu ostaje da je tačno pročitao njegovu vrijednost...
kakva je ovo budalastina,tu fali 30igraca do brojke od 35milijuna po transfermarktu
28milijuna je vrijedio. to je bila losa procjena,nista drugo, kad budu aktualizirali transfermarkt.de vrijedit ce 2.5milijuna, sto i jest realna cijena nogometasa njegovog kalibra
cuj vila 45 da nije 4,5
pa sta je za iniestu,jel on neprocijenjiv
MA GONITE SE U Q.RAC SVI VI ZAVIDNI . GDJE STE BILI SA OVAKVIM KOMENTARIMA NAKON UTAKMICE FRANCUSKA-BOSNA I HERECEGOVINA KAD JE DŽEKO ZABIO GOL ? JEL ? ŠTA STE PISALI P**** VAM M****** !!!!!
Ovo sto TZ ^^ kaze + je.bo vam Dzeko familiju dosadnu vise.
A koliko ostali nasi reprezentativci vrijede? Da li je to Edin Dzeko jedini bosanac i hercegovac koji igra fudbal ???!!!
a sve neki strucnjaci u pi..zdu ma..terinu..