Nevjerovatna statistika Argentinca
10
Leo Messi postigao 301 gol u dresu Barcelone
Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa roki, nije skok u vis, nogomet je
@JOHNTRAVOLTA Pa duso draga ako nisi nikad vidio da je dao glavom ili desnom nogom, bujrum odgledaj malo vise od 5 utakmica barcelone pa onda nesto pricaj ! :)
Samo trpaj majstore Leo,Xavi ,sto me nasmija hahahahahahahahah
''msm stvarno wow za 10 godina tek 301 gol'' Na klixu se definitivno skupljaju najveci kre.teni planete hahahahahahahahaha koji parmak :D
rokni se u vugla BEKANE
@Fail Messi je u 361 oficijalnom mecu dao 297 golova,a Ronaldo u 499 oficijalnih meceva dao 302 gola (statisticki podatak od prije nekih 20-tak dana). To je taj Ronaldo koji je po tebi izmislio nogomet za Messija,da par golova vise,s tim da ima cak 138 utakmica vise od Messija. Eeeee sad dobro razmisli koliko je Ronaldo dao golova za 10 godina,pa tek onda nesto reci za Messija :)
@@BARSAfen Nađi ti kakvu curu, što si ljubomoran na mene i Mesija? MESIIIIII!!! Naboooodi meeeee!!!
ronaldo 340
Sad fino idi i plači.ba http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/560477_494143293977924_2100368633_n.jpg
Nađi ba kakvu curu, pusti jadne desanke. Ili makar ruku promjeni.
Messi iz igre sprco 33 a CRy7 i Falcao zajedno 31. ITakođer i asistencija više nego ova dvojica zajedno. Što znači da bi Cristinica pod hitno trebala da mijenja sport. @@JOHNTRAVOLTA Messi sprco ove sezone sprco 5 komada iz slobodnjaka. Koliko ono CRY7?
messi je zabio negdje oko 12/13 golova glavom, golove desnom nisam brojao ( al sigurno ih nema preko 20), penala je bilo puno,al sigurno ni upola koliko je ronaldo da iz isth, bilo je i par slobodnjaka, ni upola broj kao kod ronalda... zaključak: messi nije zabio nijedan autogol u karijeri, messi je niži od ronalda, tako da skok igra ide na ronaldovu stranu, ronaldo je fizički jači od messija, jer mu je takva tjelesna građa i da ne nabrajam razlike... ali ono što messi ima a ronaldo nema je: HUMANOST. i šta ako je hraknuo na klupu reala, ja bi se p.o.p.i.š.o, messi je samo dva puta zaplakao, od kako znam za sebe: jednom protiv manchestera i jednom u argentini, dok ronaldo svake godine mora bar dvaput cmizdrit po terenu. nekad je nedovoljno messija udarit po nogama pet puta i opet mu nije ništa, dok ronalda kucneš pada traži faul. gledao sam video i došao sam do zaključka da je ronaldo u onim situacijama u kojima je bio messi, pao bi i svako kontakt bi bio penal... poz
JOOOOOOOOOOŠ!!!
Još! Još! JOŠ!!! Pišite još o Mesiju, molim vas! Ja svršajem kada pišete o njemu! Molim vaaaas! Šta je jeo? Kad je prno! Đe ga svrbi? JOOOOŠ! Ne mogu da se obuzdam! MEEEESIIII!!! Svrš! Svrš! Svrš!
znate nije lako biti messi recimo zabiti jednom nogom tacnije lijevom vise golova od ronalda koji zabija i lijevom i desnom i glavom i koljenom i petom podkoljenicom obrvom i na kraju kad saberes sve te tacke sa kojima raspolaze ronaldo,dode jedan omaleni coik od 1.5 m i sa lijevom nogom zabije 91 komada u prosloj sezoni dok je isti taj ronaldo oko 70 komada ko je ovdje lud. jos gore se desava da mesi u ovoj sezoni na kontu ima 37 komada a isti taj ronaldo ima 22 u španskoj ligi.
kad ronaldo uzme loptu na svojoj polovici i krene sa njom, predribla 5 igrača uključujući i golmana onda možemo pričat, a vi ostali madridisti i fanovi CR7 možete samo da ga fanfate i meni i messiju... poz
izvinjavam se za pogresno napisano: stabi --- sta bi go ---- gol