Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vedo legendo, zaslužio si da radiš što hoćeš, što se mene tiče možeš i u Katar otić se sunčat... KLADA.hr KLADA.hr KLADA.hr KLADA.hr
to je laz cito sam u nijemackoj medie i čak u sport.ba nije puno ralf ragnick interesan.
jarane, nista licno i bez uvrede.. grijesiti je ljudski, ali ti bi pod hitno trebao malo da uzmes gramtiku i rijecnik u ruke, i malo fino obradis to sve..
ma po nacinu pisanja, najvjerovatnije je rodjen negdje vani.. ili je poodavno, jako mlad otisao..
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Odlazak Vede u Leipzig bi bio super potez!Posto je tamo Ralf Rangig direktor kluba,a vjerovatno od jeseni glavni trener,a on poznaje Vedu jos od vremena kada su obojica bili u Hoffenheimu,Vedo bi sigurno imso tamo veliku podrsku.Naravno da bi to bilo dobro i za nasu reprezentaciju,a posto je Leipzig klub koji ima veliku financijsku podrsku Vedo bi mogao i dobro da zaradi.A ako bi njegovim stopama krenuo i Salihovic kome nije vas najbolje u Hoffenheimu,to bi bilo odlicno kako za njih dvojicu tako i za nas drzavni tim!
i utakmicu manje.. jos je sve moguce.. jer igraju protiv direktnih konkurenata.. mogu lahko do relegacije..
Vedo uz tebe smo gdje god odes,zasluzio si.
Hahaha.. Neki dan ja napisa.. Samo tamo Vedo, ili u Ingolstadt.. jedni su sigurno u Bundesligi od slijedece sezone, a i drugi ce brzo.. imaju para, da fino zaradis.. a igrati ces.. eto ako citas klix komentare, i bitno ti je misljenje klix strucnjaka.. da znas..
Nemoj kod red bula matere ti.