Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Leicester ce ciljati sredinu tabele ove sezone.. pored toga sto ce ih veliki klubovi htjeti pogazati ove sezone vise nego bilo koga drugog tu je i LP- debitant 0 iskustva - mislim da ce biti kanta bilo koje grupe u koju upadnu.. prema tome Ngolo uhvati se noge jer ovo nije projekt nego jedna odlicna sezona..
120,000 funti sedmicno za Kantu......sramota i ponizenje za ovako divan sport
Svi sutaju loptu, sami Ngolo Kante.
Heee bjedo bijedna , zbog 20 hiljada ides iz kluba koji je od tebe napravio igracinu i preko kojeg si steko slavu ... Jado jadni :/
A možda je svjestan da sa Leicesterom više nikada neće osvojiti neki važan trofej, nego želi sa Chelseajem napraviti najveće stvari ha? I možda želi raditi sa Conteom? Jesi o tome razmišljao? A 50 hiljada maraka koje je on dobio viška mi ne možemo zaradit ni za cijelu godine zato ne rise
Svejedno , bar je mogao ovu sezonu sacekati da pokusa nesto sa Leicesterom u LP , sa Celzijem nece igrati ni EL .... Moze se dokazati jos ;)
.......počela rasprodaja ...... ove sezone neće leicestera biti nigdje......
leicester proda sve zivo a taman mi se preko njih vratila nada u fudbal a ono para vrti gdje burgija nece
Ovo je prvi igrač kojeg je Leicester City prodao ovog ljeta.