Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klix je vec objavio vijest da su veliki evropski klubovi, izmedju ostalih Barcelona, zainteresovani za usluge Mahreza. Samo da se nadovezem na jucerasnje komentare - prop'o bi Alzirac u Kataloniji, kako sad' stvari stoje u ovom klubu...A, bilo bi steta. Kazu: "Niko niciju sudbinu nije vidio." Ipak ...Barca je prejaka na napadackim pozicijama. Konkurencija bi ga ugusila. Ukoliko se Enrique i Co. ne oslobode dijela igrackog kadra (u sto ja vjerujem da ce se desiti narednih godinu - dvije). Za njegovo dobro, ja se nadam da Mahrez nece zavrsiti u Barceloni.
i Ronaldo bi propo u Barci, realnost je da ne moze igrati pored Neymara
Realno Barcelona nema tu potrebu da prodaje igrače. Imaju savršenu ekipu koja radi kao podmazani stroj. Iako ih nešto i ne gotivim milina ih je gledati i treba uživati u ovome dok traje ☺
PRIKAŽI ODGOVORE (1)