Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
chat shit get banged
Dokaz koliko je engleska liga slaba, dzaba ti snaga kad ti dodje jedan Iniesta, Pirlo, Xabi Alonso, Busquets... Da ne nabrajam dalje. Zato filozofija Guardiole i Barce melje sve redom. Nista posebno na snagu, sve tehnicki potkovani igraci. Do perfekcije su doveli fudbal. Dzaba Ronaldo, Bale, i ostali teretana fudbaleri, kad ih klinjo Neymar sve u dzep strpa svojim znanjem i talentom.
upravo ovo je pokazatelj da je jaka liga, glupa spanska 3 kluba se mijenjaju na prve 3 pozicije... logika ti je za 0
ne seri ocat....za neutralne najuzbudljivija liga je epl.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Eto koliko su engleski velikani grohnuli
Mislim da je ovo.nesto tipa Ibisevica prije povrede, Leicester je kao tada Hofenheim i Vardy kao Ibisevic... Zelim srecu momku, neka ga zdravlje prati!
I ja se bojim da je tako. Ne bi mi bilo mrsko da Leicester osvoji, ali to je ipak nerealno ocekivati. Ali ako nista, dobro bi bilo da prodju u Ligu Sampiona.
Pad Leicestera ce se desiti u decembru.. Jednostavno, odigrati ce se 6 kola u mjesec dana, a oni nemaju dovoljan broj igraca za toliko utakmica.
@Jeremija 100%. Isto kao kad je u Španiji prije par sezona jedan nižeprosječni Levante držao vrh 10-ak kola i onda veliki pad. Nemaju oni kuveta da drže vrh do kraja.
Bas tako, nema tu kuveta da dugo izdrze.. I nisam Mourinho, samo neko ko voli fudbal, i slobodno mogu reci, neko ko o fudbalu zna dosta.. Nek mole Boga da Vardyu i Kanteu nista ne bude, to su dva najbitnija igraca..