Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sreća pa nisu naletili na Dudelange
To Zrinjski prosao prvo pretkolo
Ne moze im kladinica nastimati euro-utakmice
Ovaj zdrijeb za evropu se vrsi na principu para na paru us na fukaru
Kako dalje protiv mocnog Cork citya
Rijeka i Dinamo po 350 hiljada eura dobili od fife zbog nastupa svojih igraca na svjetskom,Zeljo je samo tu fulio 100 hiljada
Ma kakvo drugo kolo...
Cekaj cekaj malo, mi se zalimo kako samo izvukli Trnavu a razmisljamo o nekom daljem plasmanu
Hajde ba sta placete koji kyurac! Sarajevo ih je izbacilo prije par godina! Ne vidim razloga zasto vi nebi mogli! Izadjite na teren i pokazite ima sta znate i mozete!
Nije moguce da je tezak zrijeb, kod nas je potrebno skruktuirano pristupiti reformi fudbala, potrebno je izdici nase klubove na nivo koji zasluzuju, pa da onda mi budemo u poziciji da kazemo imamo lagane protivnike, ali ih ne smijemo podcjeniti, a ne.. svake godine tezak žrijeb..