Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro reče Kajtaz,ovi danas igraju za manijake,nekad se igralo za raju.
Kad se samo sjetim 1980tih i derbija tada - Pasic, Hadzialagic, Haris Skoro, Skrba, Jakovljevic, Hadzibegic, ovo danas necu ni da komentiram.
glupo je porediti sadasnjost i proslost.....i kada je igrao Vazda,tada su bili komentari kako je to nekada bilo,pretpostavljam i kada je Hadzibegic igrao,vjerovatno se govorilo kako je to bilo kada su igrali Hase i Osim,to ce se uvijek pricati
2:1 realno
Željo ima svega nekoliko legendi, a Admir Kajtaz sigurno nije medju njima. Legende su Osim, Smajlović, Bukal, Sprečo, Katalinski, Baždarević i još nekoliko. Koji Admir Kajtaz?
Tužno je gledati današnji fudbal...
... i trpaj te levate, i dalje i dalje oooooooo 🔵⚪🔵⚪🔵⚪🔵⚪🔵⚪🔵⚪🔵
Legenda Štilić za 0-2 aBd
Borac-Zrinjski mnogo vece utakmica.
@Grobari1213Partizan 😂😂😂Dobar ti je taj!!
Prva lopta u Sarajevo došla 1919 a Željo osnovan 1921...pa ljudi njima je 2 godune trebalo da skontaju zašto sluźi lopta 😳😁😁😁😁😁😂😂😂😂😂😂
@bosona.info hahahaha i još jednom haaaa
@bosona.info čuj lopta došla u Sarajevo 1919 a vi skontali 1946 to je još smješnije.
Neka bude fer tekma bez povreda a bolji neka pobijedi
Kako će doći 20 hiljada kada Pitari ne daju navijačima Želje da dođu na Zapadnu tribinu? Zavist je neizlječiva boljka!
kajtaz legenda?!
Pritisni peticu i zapocni igricu
Najveca senzacija u derbiju je bila kad su se navijaci pobili. U medjuvremenu igraci kvaliteta opstinske lige su nabijali krpenu loptu okolo naokolo. Tako je i sada, nabijena atmosfera, reklo bi se igra mecka, a ono seljacici sa frizuricama se ufurali da igraju za Juventus. Oprosti Pjanicu iz Kalesije. Preorat stadione i zasadit organsko povrce, vise koristi a i uzbudljivije je. Pozdrav od Jure iz izmisljenog svijeta.
Lijepo je kad te prate iz cijele Juge,to samo mogu najveci i najpopularniji. Bordo bijeli gaze male plave