Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Anrijeva žena je Srpkinja iz Bosne, zato i zna izgovoriti.
istrazice to klixov novinar kad pise clanak... ali iduce godine
Anri, igrao fudbal 100 godina, osvojio jednu Ligu šampiona sa Barselonom. CZ osvojila jednu Ligilu šampiona. I on se ismijava nekom. A to što ne zna izgovoriti tj. ponoviti dvije riječi kad mu ih neko kaže govori o njemu koliko je limitiran u mozgu
Mislim ipak da duže Zvezda igra fudbal od Anrija
Henry je legenda evropskog fudbala i zasigurno u skupini najboljih fudbalera ikad. Crvena Zvezda prije vise od 30 godina osvojila trofej Lige sampiona, a vise od dvije decenije anonimus evropske fudbalske scene koji igra u fudbalskoj ligi koja nije ni u prvih deset na evropskom prostoru. Za standarde engleskog fudbala je Zvezda prdimahovina (uz svo duzno postovanje prema klubu i odlicnoj partiji protiv City-ja)
Kad Široki sljedeće sezone bude igrao Europu, neka ga registriraju kao Cherokee.
Kako bi izgovorili Željezničar? ☺
ma lažeš