Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pjanicu vjezbas li penale
@Nauaopx381 vjezba na pes-u 😂
U reprezentaciji, kazu nema s kim da igra. Gdje je sad zapelo? Mozda je ipak samo precijenjen.
Nema sta vode nas Bugari ove sedmice 2:0
Na kurcu te nosam, Hristo. ha ha ha.
Većinom negativni komentari za Pjanića su od posrbica bivših Bošnjaka Muslimana i pohrvaćenih/pokatoličenih Bošnjaka Muslimana koji su prodali vjeru Islam za večeru! To je genetski šljam, i otpad, kvarljiva roba!
Pjanicu muda ostala u Torinu, to je problem!!!!
Ma šta god govorili, Mire je gospodin na terenu.
Hristo Stoichkov! Vaistinu Stoichkov!
Pa cekaj nije li tako, kad dobijes priliku moras iskoristiti posebno u takvoj konkurenciji koja je i bolja od tebe i neprijateljska ti igras na siguricu nesto i jos kiksas i tako.nego dizi ti sidro idi u neku slabiju ekipu.
Ma marš TUTA BUGARINE,TI SE NAŠAO PAMETOVATI..MIRE JE ZA 3 KLASE VEČI IGRAČ OD TEBE..PUSTITE ČOVJEKA DA IGRA A NE DA GA JEBU NA KLUPI... ŽIVI BILI PA VIDJELI,KOEMAN LETI IZ BARSE A MIRE IDE U PRVI TIM..
Ako se ne šališ, onda hitno mijenjaj dilera.
hahaha
Kuman je jedna obicna letva
nije ni broj 9 za svakoga pa ga sad nosi Braithwaite...nije to vise barcelona od prije 10 godina, na svakoj poziciji ( osim na golu) su sad za 2-3 klase losiji. Budimo iskreni, Pjanic kao ni 90% ostalih igraca Barcelona nebi tad imalo mjesto ni na klupi barcelone
Stoičkov i Pjanić, kao Audi i Yugo.
Nije bio ni za Stoichkova ako ce mo po njegovoj analizi. Problem je ovdi sto je Barca Titanik vec 5-6 godina sad svi neki experti se orave.
Pjanić je teški promašaj od igrača, šteta za Barcu što ga dovede. Poslati na posudbu u neki B sastav.
Pravi si BUGARIN
kadasi doso u Barceloni nisi zna gdijesi doso Seljacino jedna!?Kad ti je johan cruyff pokazivo, na trenigugu lasti nisi znao trebalo ti godinu da se nacusi neke stvari!? A vidi se daste treneri na baterije, sva vasa generacija!?