Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogađao nemoguće, mašio nemoguće.. Sve u svemu Igračina
I sad se sjecam onog gola, kada je skocio žaba, glavom puko loptu u skoku i lobovo golmana....Ko u nas Muris na rekreaciji
RVP legendarna ljevica
Robin van forme
Kada se sjedim pesa prije koliko sam davo golova sanjim
legenda
Mangupska karijera
Bolji od dzeke za klasu
Ja kad sam igro fudbal sve sam trojke Zabijo u kos.
Kad se na PES-u komentator prodere Van Persiiii odakle god da ošutaš sa ovim čovjekom znaš da je gol. Igračina gdje god. ;)
Prodata dusa
Igračina...GGMU
Robin je Legenda Feyenoorda i Rotterdama.....
@Walter2018: U nedelju sam u De Kuipu (stadion Feyenoorda). Legenda Feyenoorda i igrač s najviše postignutih pogodaka za Oranje.
Div bi bio da nije presao iz Arsenala nakon jedne dobre sezone direktnom konkurentu za titulu te sezone, pokazao se samo kao i svi ostali koji lete za parama. Da ne pricam o tome kako su mu noge bile kao od stakla, a Wegner imao strpljenje sa njim i nije ga prodao u neki Norwich i Bolton kao sto je i zasluzio.
Nikad necu zaboravit Arsenal kad je igrao u napadu RVP, Adebayor, Fabregas, bili su melem za oci, zavrsava se jedna era igraca iz nasih mladosti, tesko mi padaju odlasci ovih legendi, pitam se kad jos odu Robben, Ribery, Messi, Ronaldo, Modric, Dzeko i jos 20tak igraca, hocemo li imat za kim vise zalit ?
Kreten lik, Eallaha mi.
Mećete negativne komentare jer znate da je istina. Istina boli.
Moram sam sebi lajkati svoj komentar zbog vas što mećete negativne glasove.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Osjedio ko u mene stari