Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pjanic je je vec bivsi, rano ostario i izgubio svoju fintu. Na 5 otvorenih igraca, ne uspjeva uposliti ni jednog. Mire, uskoro kod Brace na Vrbanjusu. Jedva tecekamo, uskoro jarane.
A Fenerbahce, pitam za jarana?
https://youtu.be/VKZJNG9-TjA
Ako moze Rakitic moze i Pjanic!
Bojim se da ga niko ništa nije pit'o
napatit će se...prezahtjevan vezni red Barca oduvijek imala...a slobodnjake,što mu je realno najjače oružje,može odmah da prekriži...
Pa ovo je Rivaldo prepiso od mene,evo već prvi dokaz hajterima koji me popljuvaše kad prije par dana napisah da realno Pjanić nije za Barse.Samo je Rivaldo malo pismenije izrazio mišljenje.
rivaldo je ocito doktor nauka za tebe jer nije ni priblizno rekao to sto ti kazes tako da suzdrzi se od iznosenja misljenja ubuduce, hvala
Nema Rivaldo pojma. Pjanic je gigant. Po nekima Barcelona ispada glupa sto dovodi Pjanica. Barcelona je poznat tim po najboljim igracima na svjetu, cak kad bi Pjanic i na klupi sjedio to je velika cast. Hajte malo hejteri i FB ratnici blati te i pljuj te po uspjesnim ljudima.