Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve je igrace proizvodila tadasnja jugoslovenska liga..to je nevjerovatno.
Ja,i? Šta je osvojeno za toliko godina? Skoro pa ništa
Ništa, baš ništa nije osvojeno. Zvijezdin projekat je bio kao u Steaue. Najbolji igrači su na silu dovedeni u jedan klub. Reprezentacija je bila prkina bara.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
koja je to ekipa Veleža bila,strah i trepet za sve
Glupi muslimani su do 92 nosili titove slike, a onda su preko noci progledali kad su ih smrdijanci poceli klat kao janjad. Mi u hr smo shvatili tko su i sto su srbi i kakvo je juga smece jos prije 100 godina.
Hebo ti Pavelić fam'eliju.
Je li najprije shvatio onaj direktor JNA tvornice Soko sto ga je UDBA i generalstab JNA odobrio? On je imao bas insiderske informacije. Ili je JNA general Tudjman, bivsi predsjednik Partizana ipak prije shvatio?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A danas predkolo predkola,timovi nam ispadaju već u augustu,BiH repka kad dobaci do baraza kao da je svjetsko osvojila
Osim Zrinjskog
Nema u BiH prosperiteta bez zajednice sa okolnim drzavama. Raseljavanje ce unistit i Hrvatsku.
Nit je legenda, a neka su ga otjerali za pjevanje neprijateljske himne
niko nije volio jugobalijandere pa ni same crvene komunjare
Preporucujem da promjenite sto prije i ime i simbol kluba, imate 2 najgore kombinacije simbola i imena skoro sto postoje, gore nego crvenozvezdasi i partizanci iz srbije, jer imate pagansko ime pored komunjarskog simbola trebate doć tobe, jer imate puno superiornijih opcija za izabrat od te patetike
ovaj Velež cirkus od ekipe u 100 god nikad ništa prvi nisu bili
Mili, bio i ostao pravi Gospodin 👏
Mili i onaj retardirani policajac iz Vogošče što ga je Boban udario ista dva biomeza.Umjesto da šute i da ne pričaju bruku oni još uvijek prave intervjue na tu temu.Još onaj glupi policajac u moru srpske policije koja pendreći Dinamovce on se glupan ističe a i predsjednik mu govori da će i Bosna izaći iz te srboslavije hahahaha..Za izučavanja su pojedini
Što bošnjo može biti naivan i glup to ne može niko Pa gdje ćeš 1991 pjevati hej Slaveni????Moj Mili....Rat uveliko pred vratima,Hrvati se otcijepili,Alija govori da neće sa Srbima i da neće takvu Jugoslaviju a Mili pjeva hej Slaveni hahahahahah....Da nije žalosno bilo bi smiješno
Jarane nacionalni je ponos najjači kad je najveća prijetnja. A ponos Jugoslovena što je Jugosloven među nacionalističkom lokaliziranom đubradi je izuzetna veličina. Tako da ostani ograničen i na lokalnom nivou, niko ti ne brani, ali lijepo je malo izvan tora izaći.
i što ostade od tog ponosa i tih Jugoslovena.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da, ruka na srcu a par dana prije pokolj hrvatskih policajaca u borovu selu, tu nema.oprosta dobro nisi i nogu u guzicu dobio i par odgojnih
Mili care, puno te postujem, kao i tvog starijeg brata Dzemala.
neka si ti sokole pjevao himnu i da nisi otjerali bi te svejedno
Ovo je nasa hercegovcka legenda
Svaka ti čast što si je pjevao, sada si mi još više porastao u očima. Zbog takvih zaostalih stavova, ne čudi me sto evo 19 godina ne mogu primirisati tituli u Hrvatskoj.
Glup si jer kad si ti pjevao jugoslavije vise nije bilo ...trebao si podrzati štimca .
Pjevao si jer si glup i naivan, dok ti je kama bila zavratom od jednih i drugih ti pjevaš glupi bošnjo.