Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prejaka utakmica
Kao što su nam roditelji uzivali u igrama Delibašića, Sušića, Baždarevića, mi ćemo djeci moći pričati o Džeki, Salihamidžiću, Misimoviću, Pjaniću, Luliću, Avdiji...:)
Gdje avdiju nadje.
Avdija je opticka varka.
Siguran s bijele tačke bio je Immobile poslavši loptu u jednu, a Buffona u drugu stranu. Ko koga ovdje *be :D
Primila ga dama pod stare dane
"poslavsi golmana u jednu a loptu u drugu stranu"!!! e golemo ste ovo sastavili oca mi
@zli_bubashvabac haha, gledam video i ne vjerujem, pa nisu ni pogledali kad su ga lijepili na stranicu.
kad vidim ovog Suareza zivot mi se zgadi i fudbal i sve. kakav pokvaren igrac da bog da polomio obe noge.
Pogan svjetska
Bravo Lazio !!! Svaka cast
bravo Bosanceroooo
Nisam igrao kladionicu godinama...Večeras,navalio jaran da svratimo....I Sejkana Lacio,kao zadnji par sa tiketa učini bogatijim za 400 evrića!Hvala dje čuli I dje ne čuli!
Bosnjaci dominiraju u fudbalu
😂😂😂 dobra ti ta
Kontali evo ga penal u 90 +.. sto ih pocasti milan sa De siljom , frajer okretan ko doner. Doduse i ovaj sto ga je pretrcao sjeo na motor..
oca mi da je sad doner
Au, koje utakmice na otvaranju sezone, prvo Arsenal u petak, Liverpool jucer, veceras Lazio, da se ovako nastavi svaki vikend.
buhahhahhahahhahahhahahhahhahaha svirajte im penal u 120 minuti