Serie A
0

Lazio opet tri boda do Milana

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Dva su se puta vraćali nogometaši Udinesea iz zaostatka u dvoboju protiv Lazija, ali treći put više nisu stigli. Rimljani su na svome Olimpicu slavili s 3-2 u 17. kolu Serije A i smanjili prednost vodećeg Milana na tri boda.

Već u drugoj minuti utakmice Hernanes je udarcem iz daljine doveo Lazio u vodstvo. Bio je to i jedini pogodak u prvom poluvremenu, ali zato je u drugom postalo vatreno. Gosti su izjednačili u 49. minuti nakon udarca glavom Alexisa Sancheza, ali samo tri minute kasnije prednost je ponovno bila na strani momčadi Edoarda Reje, strijelac je bio Giuseppe Biava. Udinese je ponovno morao loviti zaostatak, a ulovio ga je u 61. minuti, opet pogotkom glavom, ali ovaj put u režiji Germana Denisa.

I kad se već činilo da će gosti otputovati kući s bodom, snove im je u 89. minuti srušio njihov igrač Christian Zapata, uguravši nespretnom reakcijom nakon kornera loptu u vlastitu mrežu.

 Serie A, 17. kolo:

Lazio - Udinese 3-2 (Hernanes 2, Biava 52, Zapata 89 - ag / Sanchez 49, Denis 61)

Kasnije:

Bari - Palermo Chievo - Juventus Catania - BresciaParma - Bologna Napoli - Lecce Sampdoria - Genoa

Redoslijed: 1. Milan 36, 2. Lazio 33, 3. Juventus 30 (-1), 4. Napoi 30 (-1), 5. Roma 29, 6. Palermo 26 (-1), 7. Inter 23 (-2)...