Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.facebook.com/BihS portNews?ref=hl Pridruzite se i saznajte sve novosti vezane za BH Sport :)
Ja sam Romanista , ali svaka čast momku za ovo djelo .
Ljudina. Ali vidite ove formulacije "Ispostavilo se da je u pitanju velika koincidencija, jer je mala Giulia unuka nekadašnjeg legendarnog poljskog nogometaša, bivšeg igrača Juventusa i Rome Zbigniewa Bonieka, danas predsjednika Poljskog nogometnog saveza, te kćerka bivšeg italijanskog tenisera Vincenza Santopadrea, supruga Boniekove kćerke Karoline." Pa je li iko pismen ovdje.
ovo bi samo dzeko uradio da je izetbegoviceva unuka upala u septciku jamu
ČOVJEK!
Svaka cast,potez za veliku pohvalu,pokazao se kao ljudina. Cisto sumnjam da bi to isto uradio npr. David Silva,mali sebicni covjeculjak :)