Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbog Di Mattea, Chelsea mi je nekako postao drag za gledanje, ali Barcelona je ipak malo veći zalogaj, mada nikad se ne zna lopta je okrugla i sve je moguće.
E moj Lamp, valja sudije pobijedit pa tek onda Barcu.
CHELSEA ftw\' ! Keep the blue flag flying high!
Kli toris samo mjenja izjave kako je njima cejf, di matteo je rekao da barca jedna od najboljih, nigdje nije rekao mozda i najbolja. Koliko god vama krivo papci, ono je bio penal, i crveni isto zasluzen, pogledajte opet klipove i vidjet ce te, ali to vi ne zelite da vidite na-a.
HAHAHAHAHA... ma presmijesni ste vi hajteri... HAHAHAHA... cuj ove sto spominju penale i sudjenje, a Chelsea sinoc da nije Slovenca bilo, ne da ne bi prosao, nego bi dobro i zijanio... smijesni ste... Pregazice vas Barca u polufinalu.
Chelsea tradicionalno ne odgovara barsi to mozemo vidjet zadnjih nekoliko godina. Chelsea ako misli da nesto uradi protiv barse nek puste sudije da rade svoj posao i valjda je onaj Drogba naucio da mu ne prolazi ono glumatanje i bacanje kao da ga je tenk pregazio za svaki kontakt. Moguce finale Real-Chelsea
Najvise volim kad ovi navijaci barselone podcjenjuju ostale ekipe kao da i ne postoje,zato ce mi biti jos draze kad ih chelsea podera na stamford bridg-u 2-0 ce biti,upamtite papci.
Finale Bajern-Barselona živi bili pa vidjeli:)
Kakva bi to tek uživancija bila gledati!!! Ako bude poštene igre i dobrog sudije, sve je moguće.. Svi smo uz Che samo da izbace one jadove za koji svaki papak navija!!
@ I tako 10 godina ti sestru troše horsaši po Grbavičkim haustorima :D
2pac ako bog da
FINALE LIGE PRVAKA:REAL MADRID-CHELSEA
u zadnjoj utakmici koja je zavrsena 1:1 u 93¨ minuti eto igra rukom zatim pike igra rukom i to svi vide sem sudije koji je na dva metra od igraca. ove sezone penal protiv milana opet sumljivo. čelzi 14.04 igra protiv dva protivnika (sudije i Barselone).
nek je barca milan izbacila pa ne moraja vise nikog, Nešto se nosonja nakofrćio konta zna igrati, pa da je valjao osto bi u barci
tačno,svu podršku svih ekipa imate,samo one hoštaplere i svinje katalanske da istjerate zbog nakve pobjede milana
SAMO NAPRIJED PLAVI SVI SMO UZ VAS..
Kakva kuna Bog te najhajrio na dobro. Ovde su marke.