Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još jedan dokaz da su privatna Dodikova prcija.
Doce i Dodiku kraj buraz, svima nama, ne samo njemu :)
rs ne ispušta iz usta, veliki nacionalista, baš prava osoba za rokovodeće u klubu. Žao mi Banjaluke i normalnih banjalučana ko im i kako predstavlja klub.
Tralalalatović!
Trofej al mozda kup Bh jer ove godine ide redoslijed da Bosnjacki klub osvoji PL Nazalost al tako je
Hoce li redakcija KLIX-a prijaviti Uefi ovo direktno mijesanje polutike u sport? Malbasuc mrtav hladan na press konferenciji rece sredstva za ovog trenera dobili smo od Vlasti. E pa hebemo vam tatu dodika.
Oj koja Koreja! I to ona Sjeverna!
dvije budale
Sta Vlada Federacije ne pomogne Zelji i Sarajevu, stavi nekoliko strucnjaka na njihov budzet? Zato sto Bošnje razmišljaju na malo.
Lahko mu je bilo gostovati u NP, sad treba Velezu Tuzli Slobodi, Zelji i Sarajevu nebi trebao puno o nacionalizmu naprdivati treba bgmi i u Konjic ici na gostovanje.
Sta ce im trener kad svake godine igraju u europi sto moraju.
Bogoljub Zeljković ,jel to mozda burazer Vicin ??? Ako jeste i budali je sve jasno !
eto benjo gdje si dosao
Provincija grad, klub...
Prodajem golfa dvojku vuče ko Lalatović !
Dodik izgleda gradi kult ličnosti ko brat mu po oružju Fikret Abdić.
Vl4h pogani
Prodali se lesinari mile i vas kupio,i to vadim novcem. Liga unaprijed dogovorena svake godine, Ja da sam na mjestu premijerligaša sklanjao bi se borcu nek dobiju sve utakmice