Drugo mjesto nedovoljno
0
Lahm: Bayern se približava Barceloni
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko je Lahm dobar i zahvalan igrac !! Koliko se samo zrtvuje i odigra utakmica i na svakoj daje svoj maksimum (ovo razumiju ljudi koji prate Bayern).
haha iza reala, man c i man utd --- je li to onaj city kojem je Bayern ocitao bukvicu iz fudbala u Munchenu, pa je u istom bio totalni raspad sistema ... je li to onaj man utd kojem je ovaj isti city ocitao lekciju koju su oni naucili od Bayerna ili onaj kojeg Bayern izbaci iz LP pretprosle godine... Real -necu komentarisati, mislim budimo realni
realno su blizu barcelone, ali o stizanju Reala ne pomisljajte
@dacca naravno da ne mogu biti kao Real Nikada, Bayern ide prema vrhu, ne pada na dno :) Nego, sjecas se kad Real primi 8 komada od Bayerna u 2 tekme? Sjecas se cuvene Carlosove izjave \"Ko je taj Salihamidjic\" ? :) Upoznao ga je posto mu je 10-ak puta provuk`o loptu kroz noge :)
Barcelona Bayern Imate zajedničko sljedeće: 1. slovo B 2. slovo A 3. slovo R 4. slovo N 5. slovo E
aj sto s.e.r.e lahm, al sto s.e.r.e.s ti puna ti usta g.o.v.a.n.a. a to sam navijac bayerna... BHF
Možete biti kao Barca, ali kao Real, nikada! ;)
Real, Barcelona, Bayern i Man. City trenutno igraju najbolje.
Vi ste tek 5 , poslije Barcelone , Real Madrida , Man Uniteda i Man Citya ;)