Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spaha se osigurao.U uovoru ima klauzula da kad on igra ostali suigraci i zastitari moraju staviti zastitnik za zube.Nije on kriv sto nekad saka sama poleti.
Ovi sto pisu protiv dijaspore trebali bi da se informisu koliko dijaspora godisnje posalje novca u Bosnu i Hercegovinu,i onda ce im biti sve jasno!Kroz par primitivaca,ne mozemo gledati cijelu dijasporu!Budimo ponosni na "dijasporu",na"fanatikose" koji su najzasluzniji sto smo se rijesili najveceg zla naseg fudbala Safeta Susica!I sretno Emire Spahicu,i da nam igras i na svjetskom prevenstvu u Rusiji!
Hamburg je trenutno jako losa ekipa. Labadia je dobio igraca kakvog pod "normalnim" uslovima nebi nikad dobio. jedan od najboljih stopera Bundeslige u jedan od najlosijih klubova. bez odstete.
koliko vidim nekima je ok ako vucic kaze za stvari koje je rekao nesto u stilu "svi mi pravimo greske" a ovdje kenjaju po emiru, djeco da vam kazem da je licemjerstvo smrtni grijeh
bravo 5 korpus baby....nije nikog ubio pa da sad svi po njemu.....
takav ti je nas narod zayeban do bola jarane
kajat ce se i leverkuzen poslije ove sezone sto ga pustise
sad nek im zaštitar igra odbranu :-)