Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislio sam da su ljudi iz ove garniture saveza ozbiljniji.. S druge strane, informacije nasih medija su tacne u samo 10% slucajeva tako da, ustvari, mozemo bit samo 10% sigurni da je to pravi razlog sto se nece pridruzit repki
Igra protiv Drogbe 1 na 1? Ma svaka vam cast
Bitno je da Hajduk pusta onog amidzinog jazavca - ista podvala kao sa Zukanovicem, lafo viza, greska administracije samo da se jazavcu unisti konkurencija
Čuj ne pušta? Fino stoji da je trebao da bude upućen pismeni zahtjev! Nije mi jasno kako mogu da se primaju plaće od 50 000 km, a da se ne moze napisati jedno pismo na engleskom!?
Svi koji pljujete momka zbog godina morate shvatiti da ga se moglo zvati puuuuno ranije.Problem je isti kao kod Cimirota, Ancica, Mahmutovica ili Krunica - moraju se zvati amidzici, dajdzici, djeca od jaranovog jarana, igraci ciji su menadzeri bliski savezu. Epilog ovog propusta je amidzin mali u prvoj postavi ne bi li ga neko konacno kupio
Biće debitant sa 36 godina ako se ovako nastavi
Ono sto menezanima kakve veze ima americki savez sa njim? Poziv se salje u klub, a ne u savez drzave u kojoj igrac igra. To isto kada bi izasla vijest da njemacki savez neda Levandowskom da igra za Poljsku. Nigdje veze. A kao drugo klub je obavezan pustiti igraca u zvanicnom FIFA terminu, inace moze snositi sankcije ukoliko nas savez uputi tuzbu FIFA ( al to kada bi bio normalan savez, sto nas svakako nije ).
sve to stoji ali se mora vjerovatno poslati dopis i savez SAD-a s tim i klub jer je kod njih takmicarska sezona jos u toku.
@schikaria nema to nikakve veze sto je kod njih jos sezona. kada je u pitanju FIFA termin, tada igrac mora biti pusten na okupljanje repke. pa bude takmicarska sezona i u oktobru u europi, pa se igraju i kvalifikacijske i prijateljske. tako da je tu neko bacio neku suplju i maze raji oci.