Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj ba PSG tuko Liona sa 5:0 sad u zadnjem kolu oni mogu kome oce zabiti 10 komada
Kako je uspio uplatiti 5 miliona? Otkud mu?
Gdje su Srbi tu odma belaj...
A Turska Bosna nije. Khkh
Sve i da je ovo tacno, da je taj lik uplatio 5 M eura da njegovi izgube sa 5 golova razlike zbog cega bi bio kaznjen PSG, ovi se sklanjali, a PSG zabijao. Druga stvar bi bila da je PSG platio Zvezdi da im se sklanjaju...
Mogli bi biti kažnjeni u recimo situaciji da su se dogovorili i kada su nabili pet razlike nisu htjeli davati još golova da bi ovaj uzeo pare. Mada sumnjam da je takav scenarij uopšte bio moguć.
hahahha dobra motivacija za psg narednu utakmicu će biti 20:0 za PSG protiv zvezdice... ubit će svaku i najmanju volju u vama za fudbalom.. blatite jedan psg sramota..
Opet neke teorije zavjere zapada protiv nebeskog naroda ccc ;)
0-3 za Zvezdu za zelenim stolom. 😀
Apsolutno netacne informacije se iznise i pisu. Nije bilo 6:0 pa je Zvezda dala počasni gol za 6:1, vec se rezultat kretao ovim tokom: 5:0, 5:1, 6:1. Istrazite malo prije nego napisite glupost. Kad za ovakve sitne stvari pravite greske i "nesvjesno" lazete narod, sta tek onda radite sa drugim vijestima i informacijama.
Znao sam ,trebalo je biti ko u rukometu
srbi smrde.
kompleksaš mali ljubomorni. Plači i vređaj. Samo to ti i ostaje
@VojvodaDrasko vlašino jedeš govna.
Ne mogu pošteno ni izgubiti!