Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ove dame bi komotno postidjele kolege iz premijer lige. čestitke
Bordo dame zasluzuju samo respekt!
samiru hurem umjesto hurtica ;-)
Ove nogometašice su u ovoj tekmi napravile više prilika nego muška postava FK Sarajeva u zadnja 3 kola...
...ama Razija boli te ku2ac!
Ove neke treba prosvercovat u musku ekipu FK Sarajevo..bolje igraju od nekih muskih..
slika 14.
DA BAREM JEDNA IGRACICA UDJE U PRVI "MUSKI TIM" FK SARAJEVA BILI BI DUPLO JACI :D
Ove djevojke poslati na Koševo da igraju, a one pederinjose na Otoku dok opet ne zasluže igrati na Hasetovom stadionu
Bordo dame ponos grada i države !
Neka kulture, neka religiozni, neka i sporta, pa i ovoga koji nije za žene, ali svi ovi prethodno navedeni su orijentisani prema buđetu i svim drugim prinadležnostima, zato sve treba podržati, ali samo utoliko da svako sebi zaradi u svoj režiji, kao pisci ili umjetnici, napiši knjigu i koliko je tiraža prodaji.
Sta bolan trabonjas ???!!!
Svaka cast cure, samo naprijed. Uradite ono sto vam kolege, nazalost, ne bi mogli ni u snu.
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... Sve mi uzelaaaaa, aaaaaa sve mi uzelaaaa
imaju vise damu nego seniori