Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E OVAKO, SRETNO HRVATSKOJ I BIH VEČERAS.. Općenito gledajući kakvi smo, sreća će nam trebati..
mala marijuana
vala ako ne mozemo kipar pobjedit onda ne trebamo ni ici na euro....
tako i kiprani kazu za nas.Mi kada budemo pobjdivali ,belgiju ,argentinu , holandiju i ostale nogometne velesile sa pavom cemo tek tda moci reci sa smo velika repka i da se nikoga ..Dotad smo goli prosjek sa mozda 2,3 igraca koji imaju kvalitetu ostalo goli prosjek
istinu si rekao ljudi misle da mi samo znamo igrat a u danasnjem svijetu svi igraju neko vise neko manje po kvalitetu ali kvalitet je tu i tam mala je razlika samo pojedinci su ti koji prevagnu istina je da mi imamo jedno 3 ili 4 ostali po prosjeku ali po svemu sudeci ipak smo bolji po mnogo cemu od kipra ne ponuzujem kipar a vala ako ne mozemo njih pobjedit jedno 4 :0 onda nemamo gdje ici
Komsije Hrvati ubijte ih po usima , Bosno moja nagazi Cipar pa da se gledamo na Euru :) !!!
Zelim objema reprezentacijama ds produ ali mi nije jjasno da bih uzima bod belgiji, pobijedi vels bez dzeksona, a strahuje od kipra?Kipra hej!
Sretno BiH i Hrvatska
https://www.youtube.com/watch?v=ffS9dpUojzY
a srbi?? jesi li izasli iz minusa ?????
sta bi bilo da mi odemo na play off's a i hrvatska ode na play off's i nadzemo se jedan protiv drugih bice haos
Dogovoricemo se kako i kada ko da die u Francusku
A ne pišete da Turska ima šansu da bude najbolja treća,ako Kazasi pobijede Latviju,uz uvjet da Turci pobijede Island.U tom slučaju će Turska imati 18 bodova,a Latvija će biti zadnja.Turska s Latvijom ima dva remija,dakle to je minus dva boda=16 bodova,najbolja treća,ispred Mađara s 15
ne znam bas da je tako,kazahstan je trenutmo zadnji a igraju veceras sa latvijom..imaju isti omjer golova..turci su ig dobili obadvije tako da je turska ima trenutno 9 bodova i prezadnja je u toj grupi..
da,da u pravu si ti..imaju sansu,uuuuu terim ce ih pobiti ako ne dobiju island
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
vatreni zmajevi.....
JEDAN OVAKAV GOL I TO JE TO... VIDEO: http://www.spijun.net/?p=5121
Sta mene jako raduje je cinjenica da nema puno izvjestaja ni medija - prisutnost novinara nije neka. I neka nije! Dosta mi je onih sto skacu po hotelu, dizu atmosferu i pricaju o jos jednoj historijskoj utakmici......nek se na miru pripremaju. Nadam se da ce ih Bazdarevic znati i smiriti i motivisati jer za razliku od proslog trenera barem zna znuti!
Naprijed zmajevi,naprijed vatreni
moze li mi iko objasniti zasto svi mediji ( i hrvatski) pisu da HR ne moze proci kao najbolja treca? Ima 17 bodova. Ako dobiju Maltu imat ce 20. Minus 6 su 14. Sto ce po mojoj racunici biti najbolje trece mjesto! Il sam ja nesto propustio? Madjarska ima 16. Minus 3 (jer je jednu od zadnjega, Grcke, izgubila) su 13. Ukrajina dolazi na 13!
glup si , poklopi se
mrs magare jedno!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Hrvatska je u situaciji i da porazom dobija. Ako se Hrvatska ne plasira, svako zlo donosi i neko dobro. Jebeno je kakva je prchija postala Hrvatska.