Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije teška grupa tako da će reprezentacija mladih muslimana bez problema završiti u baražu.
TREBA ZVATI IZ GRADISKE , NEKE ZVIJEZDE STANISICI ITD IGRACE A NE IZ NJEMACKE SVEDSKE BELGIJE HOLANDIJE ITD , NESTOROVIC KOVERTAS NESPOSOBNI
sa ovim kovertasem nestorovicem nemozemo nikoga pobjediti
Dok je god Darko Nestorović selektor,nemam potrebe više gledat i prtatiti U21.Covjek je fudbalski "neuk"! I baš ga zaboli ona stvar za reprezentacijom,jer svako ko voli i makar malo mu znaci repka dao bi otkaz nakon sto smo zavrsili ispod Kazahstana. Sramotaaa za NFSBIH!!!
@nanomesh OVI MOMCI KOJE KOVERTAS NESTOROVIC ZOVE JESU ISPOD PROSJEKA ALI PRAVI I KARAKTERAN SELEKTOR NECE ZVATI OVE STO KOVERTAS ZOVE NEGO NASE IGRACE IZ TOP LIGA
Mi smo nebo sto se plavi..mi smo sunce sto se sjaji.. plavo zuti, zuto plavi..nek se pjeva, nek se slavi.. sretno momci
Ni Bog nama s Nestorovicem ne moze pomoci!
Hajde bolan sto si tako negativan, bit ce bolje..neka im je sretno, dobri su momci
Nakon dvije pobjede u zadnja dva kvalifikaciona ciklusa Darko Nestorović dobio još jedan mandat. U prvom ciklusu osvojio je 6 bodova, u drugom 3, a baš me zanima kako će sad uzeti planirani bod i po. Kakvi mi i naš fudbal kad nam neznalice po nacionalnom ključu vode mlađe selekcije.
NESTOROVIC JE NEZNALICA I KOVERTAS