Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako se postaje uspješan. Kod nas je pravilo prije 10-e godine ništa. "Neka ga bona kod kuće, nek se igra. Paste će, polomit će se." I zato još uvijek nemamo Olimpijsku medalju.
ne mora znaciti, imas sportista koji su bili vrhunski talenti kao djeca pa nista od njih, kao i onih sto ekstremno kasno pocnu nesto trenirati i postanu zmajevi :)
@c8politan Ima i ljudi koji dobiju na lotu, što ne znači da je pravilo da će svi dobiti na lotu. Ne pričamo o "edge cases" nego o prosjeku. I ovdje se ne radi o tome da će on nešto za tih 5 godina više naučiti nego će steći pobjednički mentalitet i radnu naviku od malih nogu. I opet od stotinu djece koja krenu trenirati sa 5 godina, jedan će završiti u nekom top klubu. Ali je neosporna činjenica da je 99% današnjih top sportista, umjetnika, pijanista itd krenulo od malih nogu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)