Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žao mi Sarajeva!
Borac nije imao sreće.
Sretno komšijama, potopite tu malu slobodu da se spuste više, a borac fakat nije imao sreće.... pa pa paranojaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Prvo vrijeme da Sarajevo vrati dug iz prethodne sezone:):), mada mislim da nije protrebno jer je Sloboda bolja i uigranija, i da nece imati problema :)
Borac imao srece po obicaju
Pa sloboda nije pobjedila sarajevo zadnjih 7 godina :D :D zdrijeb po mjeri, ako hocemo trofej moramo prvo ove kao ozbiljnije kandidate derat... FKS
Daj nam Sarajevo da se igramoooo igramooooo! TM87
sloboda imala srece kao i uvijek
seljo imao sreću što ga neće sarajevo gazit
ko na jesen sto ste gazili
Ovaj Željo ce mi glave doci.Ljubavi moja jedina molim te odrzi te lekcije sada kad pocne.Prvo predavanje ima Siroki. 1921 Katedru drzi ljuti Mulalic.
Sloboda ove levate uzima ko kesu!
Na sve načine pokušavaju progurati strumfove do finala,ali dabogda
mosa rajvosa
Nadam se da cemo imati priliku gledati tri gradska derbija u ovoj polzsezoni, ali kako smjesno djeluje ekipa Selje cisto sumnjam a to ce im pokazati utakmica sa Sirokim!!!
Volio bi ti za Zelju navijati i osjecas da je to ispravno al opet ne mozes jer prevelik si debil i nisi mentalno sposoban ... hahahaha
vamoooooosss Sarajevoooo !!! :D