Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta se ovi navijači Torpeda svako malo nešto ljute ... ? ? ?
Sta vam se, nije sramota od boljeg izgubiti
Hocete li nam posuditi Dinu da nam pjeva u kafani na kraju sezone kitari?:):)
Kad ih neko naguzi odma je liga kanta, fildzan itd hahahahahhaha a kad naprave niz od 2 3 pobjede odma su svi ostali siromasi, bijeda i ko zna kakve sve epitete ne koriste, jer je to sve sto im je od elokvencije ostalo. Samo me zanima kad cete vec jednom shvatiti i nauciti da je poraz sastavni dio sporta i samo bi jednu sezonu volio vidjeti kad barem jednom necete j-ebavati majke igracima I tjerati upravu i konstantno traziti krivce u nekom drugom. Zar jos uvijek niste prevazisli to???
Odgovornost je na Jesicu i onima koji su ga doveli. Sad se moraju suociti sa posljedicama za neuspjeh. Jesicu otkaz, uspio je upropastiti citavu sezonu, a otkaz i onim koji su iza njega stali, vjerovatno zbog tala. Zbog trenerskog CV-a nisu imali razloga.
TRENERA PLJUNUT I NOGOM U PAKAS IGRACIMA DO KRAJA SEZEONE ODUZETI PLATE I DATI JUNIORIMA DA DJECA SE KALE UPRAVU SPREMIT NA CUM I OKONCAT OVU DIVERZIJU NA FK SARAJEVO
Čestitamo Husrefu pobjedio je ove naše DEBILE,PROPALICE I KOKUZE iz Upraave a nama je otvorio oči . Hvala dužnici smo mu. UPRAVA NAPOLJE Majstore dok je Dine debila ,Kusturice propalog bankara i kompletne ove skupine koja da nije došla u Sarajevo nikad ne bi vidjeli 100 Km u svom džepu mi ćemo gubiti .Tan i Tančići im svima mater."Bordo priča se nastavlja" :) ma Baljak i je za njih bio faca.
Budimo realni, Tan je tu da pere pare preko FK Sarajevo, dovodi ljude kojima moze upravljati, a jedan od njih je i Ješić koji otjerao Puzigacu, Tatomirovica, Barica, Cimirota vazne uloge u timu s druge strane je doveo svoje ljude preko kojih ce da pere pare, razmislite malo ljudi.
Slažem se .Evo vidjećemo za kratko vrijeme ulazi SIPA u Sarajevo.( PROVJERENA INFORMACIJA) Kaže da je prošlu sezonu prosjek bio 8.000 navijača po utakmici kupljenih ulaznica. (možeš miisliti ) Iz aviona se vidi da peru pare .
Budimo realni, Tan je tu da pere pare preko FK Sarajevo, dovodi ljude kojima moze upravljati, a jedan od njih je i Ješić koji otjerao Puzigacu, Tatomirovica, Barica, Cimirota vazne uloge u timu s druge strane je doveo svoje ljude preko kojih ce da pere pare, razmislite malo ljudi.
Opet se pitari frče, ko bi reko
Treba ih ugasiti za sva vremena
075!
075!
Zabraniti im ulaz u stadion, bilmezi!
srbina koji trenira bosnjake i treba gadjati...yebite mu majku....
@BosMan345 original ...yebite mu majku cetnicku :)))
Zasto nisu dosle kurve zlaaa