Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj momak je zreo za zelju, jer njegova karijera pada ubrzano...i nakon zelje pravac gras, da bude revizor.
BLEKANE PA MI NISMO NIKAD NI RAZGOVARALI
NEZNATE VI NISTA MALO NJEGOV MENADJER SER...... JER POSTAVLJAO ULTIMATUME KO DA JE ON PREDSJEDNIK SARAJEVA A NE BLEKIC PA STOGA MALO SPUSTITE LOPTU KAD NEZNATE NESTO NE PISITE I NE KOMENTARISITE
ja mislim da su ovi iz uprave malo prolupali....
tako treba... kur.cimo se do kraja
Joj ovih ljubomornih letećih medvjedića i ovaj dole rudar kakanj se javlja. sta se vi javljate cobani, ko ste vi? Svi vi zavidite Sarajevu na svemu.
eto ga selji...
Fudbalska institucija SARAJEVO ne treba \"ime\"... treba jos jednog centarfora
Ovo je jedina istina i svaka cast upravi na ovom potezu! INSTITUCIJA
@Šta je Ne da bi bio u HSV-u , nego bi imao bilo kakav angažman, a ne bi bio slobodan igrač, čuj tražio 15.000 mjesečno. Pa nijedan iole ozbiljan klub u Njemačkoj mu ne bi dao ni pola od toga što je on tražio od Sarajeva.
Vjerujem da je to bas tako. Taj kucukovic je zaista bio veliki potencijal ali u zadnje 3 godine zanima ga sve osim nogometav i jako je pao u formi bas zbog toga. Stoga mislim da ova izjava je u potpunosti tacna. NE TREBA KUPOVATI IGRACA SAMO ZATO STO JE NEKAD BIO DOBAR!!!
nespretno srocena izvjava ili nespretno data. nije vise bitno. mustafa kucukovic ne dolazi ali ne radi njegovih igrackih ne kvaliteta neko radi njegovog karaktera i bezobrazluka. Sarajevo nece biti posljednja opcija nikome pa ni Kucukovicu. sad mustafa idi igraj gdje te manager odvede. jednostavno tako.
manijaci...ŠTA VAM JE,SAMO K.U.R.C.A DA VAM JE.HAJDE MARŠ SA OVE VIJESTI,NE INTERESUJETE NAS KO LANJSKI SNIJEG.
pitari budite sretni sto nije potpiso za vas..... U zadnje tri godine odigro je mozda 15 utakmica.......... a sto bi vam pomogo da je doso
jesmo popularni ahha xDD KOMPLEKSASI NA LIJECENJE