Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krunic je veliki profesionalac, Robi ga je nepravedno zapostavio, momak je imao najbolju minutažu od svih nasoh reprezentativaca u Seriji A do transfera u Milan, a više mu je u kvalifikacijama igrao bilo koji veznjak nego on.
Rade jedini si veceras imao m... bravo
Pa jarane samo Lithenstajn i možete pobijet i to jedva.
dobar veceras, mozda i najbolji na terenu...
Lihtenštajn je sila
Rade najbolji si bio
"Nismo navikli kući ovako lako ispuštati bodove." e čuj niste?!? Nas ste, Boga mi, navikli!!!!! hahahahahahah Volim te Bosno!!!!!
Bice to dobro najteze je prvi 10 godina
Hahahaha ja bih pustio da nas Lihten pobjedi pa neka sve ide niz vodu
@Egle-begle papci pa mora i lihtenstajn negdje uzeti koji bod,izgleda da bi ceh mogla platiti bih
Inače, velike reprezentacije često padaju u protektoratu pa se reprezentativci protektorata čude kako ih je neka jadna Italija išamarala usred protektorata..... Koja komedija......
Pa i jeste u rangu lihtenštajna
hahhhahahhahaha ma daj nismo navikli, ne znam ko je ocekivao pobjedu protiv italije nakon ovakvih katastrofalnih partija u kvalifikacijama. Veoma smo loša reprezentacija moramo sami sebi priznati i bazirati se na nasim mladim nadama kojih itekako ima i polako sklapati novi kostur ekipe za narednih 10tak god !
Do Prosineckog desavalo nam se da nekoga i pobjedimo
Samo mi krivo što ne stavi petobu na Italiju
Kakav Lihtenstajn sine.. o cemu vi hahahahaa