Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bayern nije umjetni klub ko neki pa da svake sezone kupuju i prodaju igrace,od odlicnih naprave invalida politikom dovesti cu ga samo da ga drugi nemaju.Svi su govorili Bayern ima previse igraca u veznom redu evo sad u uzvratnoj utakmici ne mogu igrati Sweini,Javi i Thiago tako da je sad siroka klupa najbitnija.Sistemom rotacije svi ce dobiti priliku da igraju.
tako je ko nema široku klupu poduhani ga u bitnim utakmicama....
govoris kako drugi klubovi dovode igrace da ga drugi nebi imali? zar bayern to ne radi godinama?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bayern ima viška para i ne mora prodati nikoga. Ako budu pametni dovest će i Lewu i Reusa
Lewa je potpisao , a Reus nece u Bayern - kada napusti BvB ide u Spaniju ili PL ( steta ) .....
Ako Pep ima imalo pameti ostaješ u Bayernu legenda si...
sinoc je opet pravio problem kad je bio zamijenjen... to je vec 2 put poslije onog bacanja rukavica... siguran sam da ako jos jednom napravi nesto slicno, transfer lista mu je zagarntovana,,, niko nije iznad kluba,,,
Kakve je probleme pravio? Na TV-u nisu nista pokazli.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)