Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MARADONA SHUT THE FUCK UP!! YOU FUCKING DIRTY SANTA CLAUS ON COCAINE!!!
Maradona kralju
Ma to lavee, oni ti ga puse majstorree ( i ovi ovdje komentatori takodjer ti ga sisaju) Argentina prvak svijeta!!!
Polako narkomanu,ako dodjes do finala onda ovo mozes reci. Bolesnik.
Ma pushite ga od Mexika 100%
nisi ti kriv sto si malouman, nego tvoji roditelji zato uzivaj
Krenuo Diego da se igra trenera... Čuj najbrže uči, pa nije on došao na SP da uči već da pokazuje znanje. A ovo likovanje vjerovatno nije mogao dočekati. Sigurno je sanjao \"kritičare\" koji su mu ukazivali na loše odluke u kvalifikacijama koje su na jedvite jade prošli. Kaže komentator da su njihovih 6 napadača zabili preko 180 golova za svoje klubove prošle sezone a jučer jedva ubaciše dva i to pred sam kraj utakmice. Nadam se da se Meksiko neće osramotiti protiv ove Argentine.
ma kralj
imas marku
bravo kralju, sahu, idolu, gigante... hajmo uzeti ovo prvenstvo lagano Mesija Carobnjak Forza Gaucosi
Ne kenjajte vas dva, imaju dobar kolektivan tim, a svi veci treneri hvale Maradonin rad i smatraju da covjek prebrzo uci, tako da imaju velike sanse s njim da odu daleko. Ja se nadam da ce Englezi proraditi aBd insalah i da ce opravdati ulogu jednog od glavnih favorita!!! Glory Glory Man United
Ko igrac si bio dobar a ko Trener si O kao i nas Susic.Ali sreca tvoja pa imas igrace koji te izvlace.
vidjet ćemo kako će to izgledati protiv odličnog Meksika. Volio bih da griješim ali Argentina nema neku čvrstu odbranu a u napadu previše ovisi o Messijevoj kreativnosti.