Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo pare i biznis, potraznja velika a kvalitet opada, jedino pozitivno imat cemo vise nogometasa milionera a publika sve siromasnija
De ba koga zanima...nas ne ...jer nikad necemo igrati kao neki za titulu..
Nas treba da zanima kako ce proci zadnji u grupi
znaci mogli bi mi upast makar u cetvrtfinale a i polufinale mozda
UEFA misli ako su Hrvati napunili tribine da i drugi trče. Ali nije tako. EP i SP je dovoljno ljudima a i igračima
Ma vaki fanatika ko hrvata nema nigdje...cito sam bilo ih preko 40.000 u Roterdamu
Ovi samo izmisljaju takmicenja da se lova uzme. Fudbal prije i ovo sad nidje veze. Ok, moderno vrijeme ali su dosadni vise.
Problem BiH nije toliki nedotatak kvaliteta , da se razumijemo nemamo top igrače ali imamo problem gubitničkog mentaliteta , selektora čiji je domet Turska 2. liga , nedostatak nacionalnog ponosa drskosti i bezobrazluka na terenu , nezalaganje igrača , odnos prema drzavi i repki . Prije smo imali 15 igrača u liga petici i nista nismo napravili zbog toga sve da imamo igrače ko Brazil opet se nigdje ne bi plasirali.
Mozda uskoro naprave neko takmicenje za nacije koje nikad nista ne mogu osvojit...bicemo garant u finalima
VAMOS ESPANAAA
Jakosne grupe za iduću LN: nositelji: Nizozemska, Hrvatska, Španjolska, Italija 2. jakosna skupina: Danska, Portugal, Belgija, Mađarska 3. jakosna skupina: Švicarska, Njemačka, Poljska, Francuska 4. jakosna skupina: Izrael, Bosna i Hercegovina, Srbija, Škotska
Bosna u ligi F lige nacija onda nebitno takmičenje
Ma ova liga nacija nema nikakvu draž, prijateljska...u rangu sa Kirin kupom u Japanu koji smo i mi osvojili
Istina..ne znam sto se ovi spanci i hrvati noliko nalozili a nebitno...cudni ljudi