Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nismo dzaba poznati po vicevima o Muji i Hasi u regiji i svijetu, a dovodjenje Krcmarevica to svakako potvrdjuje. Pored toliko svojih trenera, poniklih u ovom klubu, dovesti drugo razrednog lika je potez svojstven jedino Muji i Hasi.
LOSIJEG ZELJU I GORU IGRU NISAM GLEDO OD KAKO IGRAMO U EVROPI ,U 70 MINUTI PRVI SUT PREMA GOLU, APOLON BEZVEZE EKIPA...JASNO JE DA IGRACI KOJI SU DOSLI NEMAJU KVALITET POTREBAN, ZELJO POSTAJE TRANZIT,JASNO JE DA TRENERI DOVEDU SVOJE IGRACE I PREDSTAVLJAJU KAKO SU NEGDE TAMO IGRACI OVOG ILI ONOG KLUBA, BEZ IJEDNOG NASTUPA ZA ISTE UBIJAJU NASE MLADE IGRACE KOJI POSJEDUJU KVALITET ZAR MORA NAJPERSPEKZTIVNI JUNIOR ICI NA POSUDBU U IGMAN A UBLEHE OVE NEMOGU NI DA TRCE A KAMOLI DRUGO
@RonChekalski Apolon jeste prije dvije godine igrao grupnu fazu lige evrope ali ono sto su sinoc pokazali je anti fudbal i samo zbog lose igre Zelje napravili su dobar rezultat
sreća pa se ja ne pitam ništa ali ti bi letio zajedno sa još 10 igrača sinoć u 11 sati
Dokle više ti nesretno primljeni golovi? Ima li uopšte sretno primljen gol? Nisam još čuo nikoga da kaže da je sretno primio gol. E moj treneru, pakuj ti kofere.
Mislim realno nije on za Željine klupe.Najvjerovatnije dva ozbiljna kiksa i onda će imati mahanje.
PRESUDILO JE KRCMA STO IGRAS BEZ DESNOG KRILA. PRVI PUT U ZIVOTU GLEDAM ZELJU DA IGRA BEZ KRILA. IGRO GA JE JAHIC,GREDI,STEVANOVIC,ZAKARIC,ZAIMOVIC,BUCAN,DZELMIC...... NIKAD NISAM GLEDO BEZ KRILA DA IGRAMO A IMAS ZECA I VESELINOVICA. I STO MORAS.STAVLJATI SABANA RECI?
Bas tako! Cijelu utakmicu igra gez krila,konstantno se primi lopta na sredino terena i vraca se nazad,igrac stoji i ceka ili ulazi u sredinu dok ispred sebe ima jednog protivjickog i umjesto da trci,da se otvori po krilu on stoji i ceka...Pola utakmice su nam krila igrala sredinu
Presudilo je njihovo znanje i nase neznanje osnova ove igre.
on je samo dio tima krivaca i nista vise ....ljepota Zeljine igre tone vec godinama..htjeli priznati ili ne samo jos nasa losa liga i sreca dovede do evrope makar na sedmicu dvije.. spolja gladac ( stadion ) unutra jadac ( uprava , pogotovo onaj dio zaduzen za igracki kadar )..
@Regulator1 da da moja malenkost je sa Kote 850
e moj slobodane, iskustvo je izlika za luzere, inat motivacijsko sredstvo za budale, a ponos osobina maloumnika. nešto mi se čini da svega ima pomalo u tebi.
def trener kriv, nema zalaganja sekunde, nema autoriteta i tacka, osim bi to puno puno bolje poredao
Presudilo je tvoje ne znanje i ne zalaganje zeljinih igraca pa niko da potrci kako treba u odbrani za loptom citavu utakmicu nesto kroz sredinu i corava kokos bi dosad shvatila
Nisi ti svjestan gdje si došo :) :)
Kakva ti je ono geografija u igri? Veze ti nemas. U 10. minuti je bilo jasno da takticki ne stojite dobro...i umjesto da se prilagodis ti nista ne diras. U jednom trenutku ovi su imali 60m slobodnog prostora jer je 5 igraca Zelje otislo na 10m od aut linije. Kjosevski nikad vise u repku.
ovaj lik pojma nema. jednog Blagojevića ostaviti na klupi,a dat priliku da igra vranjes i arezina to je smijesno.
Suti krcmarevicu veze ti nemas bolje napusti klupu odmah prvi udarac zeljo uputio u 72 minuti sram vas bilo