Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj ne zna u šta udara, kako ga ljudi kulturno opraše. Kad će naši novinari ovo naučiti?
jao dobrote svaka im cast
Nogometna javnost Nizozemske ga dozivljva kao jednog jako neprijatnog covjeka,u odnosu prema igracima kao diktatora,covjeka koji ne trpi drugacije misljenje... Cak ni nakon zadnjeg uspjeha Nizozemske na SP-u nisu mu pripisivali prevelike zasluge vec su iste upucivane Robben-u sto realno i jeste bilo tako. Ne trpi velike zvijezde nego samo poslusnike i to ga je dovelo u ovu situaciju a ne novinari kao sto to on zeli prikazati.
Tako je to kad Vodis Veliki Klub kao sto je Manchester United , sad nek trpi zbog svojih gluposti sto radi
Covjek je sasvim upravu, novinari pisu takve nebuloze, podmetanja, suskanja itd. i mislim da bi zaista trebao da postoji neki zakon o tome ..
Kad udjea na Klix jasno ti je da zakona nema
Kao sto jednom prilikom stari i sijedi mudrac rece: "Stand up if you HATE Man. Utd." Ne zna se ko je veci smrad, Van Gaal ili The Sun!
Sad će Klix opravdati svoje bedastoće i pisanje neprovjerenih gluposti, poistovjećujući se sa svjetskim žutilom... Heh.