Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma sta ce im on. Dovoljno je platiti Kassai-a i slicne sudije, uspijeh zagarantovan. Ono sto je mene impresioniralo jeste reakcija Bayerna i uprave. Ponijeli su se potpuno gospodski, bez ikakve patetike po medijima. Zamislite koliko bi englezi i njihovi mediji plakali? Bayern zna da ce naplatiti sportske dugove, kad tad.
Fali u izvjestaju detalj da je Real platio jos 15 mil eura provizije agentu i bonusa za samog igraca, tako da je transfer ukupno 61 mil eura. Navukli ih iz Flamenga ko budale. Bacili pricu da je Barcelona zainteresovana, a Perez bi se zaletio kad bi cuo da je Barcelona zainteresovana za Zebu 😁.
Ali ti sve znas svaka cast, pa mogao bi ti umjesto Emilia Boutregeńa da radis kao Sportski Direktor nema sta, vidim da si u sve 100% upucen..
Čuj , čoklada u Real, svašta majke mi.
WTF???
Ti se bolje pobrini o POGBI koji nista nije pokazao ;-)
@ForeverBiH ma mame ti??????
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zanimljivo, platiti juniora 45 miliona... Ubrzo očekujem da veliki klubovi počnu "dovoditi" trudne žene za višemilionske iznose...
hahahaah kad počnu plaćat mesiju i kompaniji da im kaleme žene
Odavno Wenger lunja porodilištima.
Hajd neka je sa srecom prvi transfer u sezoni,nadam se da nece biti novi Odegard,Robihno ili mozda Alen Halilovic.....
i da bude... jos bi bolje bilo za nogomet! ako krenu ovim stopama ode sve u PM !!! svi nesto zure da se obezbijede, niko vise nema granica sto se tice dovodjenja!