Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo kada se sjetim tog velikog talenta Alena Halilovica. Glupost je ovo sto rade sa djecom veliki klubovi, na kraju od vecine tih velikih pojacanja nece biti nista.
Sve je do toga kako se pokaze u velikom klubu kad je vec dobio sansu. Vecini njih udari slava u glavu i pođu živiti potpuno drugi život. NažalostHalilović se nije pokazao ni u B timu Barcelone a kasnije ni u Milanu.
Od onoga što sam do sad vidio jedino ovaj Rodrygo je vanserijski talent za Reala
Ovako cu da se ofarbam kosu
Jel i to budući Jovic ha ha 😂
I Vinicius je nekad bio čudo od djeteta
Nisam impresioniran ali vidjecemo
koje ce kao i sva dosadasnja digrat 10 minuta u kupu protiv nizeligasa, otic na neku posudbu i nikad se vise cut za njeg nece