Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zaboli specijalnog za ovakve mizerne kazne...
heh dovoljno je pogledati na United i imate cijelu pricu...
Bolji od Cak Norisa, pobjedjuje i kad nije na mjestu dogadjaja:))))))
bravo murinjo
To je isto ko da meni naplati kaznu 10km, e bi mi naskodili
Nema ti oprosta za onaj prst u oko pokojnom Titu Vilanovi, jer ti to nije trebalo. Tu si se obrukao za sva vremena, ne zanemarujuci tvoj talenat i umijece vodjenja klubova.
Debil...
Kakav je to život? Živote kurvo. Doktor radi za eto oko 2 hiljade mjesečno (mada je manje al eto uzeću ovo za primjer). Znači godišnje 24 hiljade maraka, a od toga valja kiriju platiti, režije, kupiti ženi, djeci nešto, opremiti djecu za školu i i itd. Na kraju da radi 11 godina dobio bi ukupno 264.000 maraka a dosta od toga novca bi otišlo na živote potrepštine, auto i itd. Dakle kad ne bi feninga trošio 11 godina jedva bi skupio za dvosoban stan
Gdje je tu pravda? A ovaj seljober 338.000 baci na kazne samo
povećati plate pomoćnicima😉