Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar je on, ali zaista traze nerealne pare ovi svi sto nesto seru oko ugovora. Nije Sarajevo krava muzara i svako ko dode igrati za pare moze komotno ovim stopama. Hvala Adnane, sretno ti bilo!
MA BURAZ POSTENO JE ODRADIO DOK JE BIO
Velikih klubova na prostoru bivše Jugoslavije - nema. Ko je to velik? Partizan? Rijeka?
prvi klub koji pocne da dovodi provjerene igrace cija ce godisnja plata biti 150k-200k € taj ce klub i da prekuca ovu ligu i tek tada je moguce ocekivati neki iskorak na euro sceni.. a sve dok se budu dovodila pojacanja iz mladosti kod doboj kaknja, radnika, olimpica... za ocekivat je opet grcevitu borbu izmedju nekoliko klubova za prvaka drzave..
ko je ovaj?
Mislim da bi bolje bilo i za njega i za klub da je ostao. Zavrsit ce u Splitu kod Dupovac
@trpač Ma nije klub u raspadu nego se konaćno izgleda počelo raditi kako treba.Podrška upravi klub je iznad svakog aferim tako se radi.
HVALA TI ZA SVE
@Doberman66 Za sta konkretno ? Lijecili smo ga i oppravljeli veci dio njegovog boravka ovdje.
ja govnetaa od igrača kluba navijača
Dođi u HNK Posušje, pravimo dream team. Ajmo Poskoci.