Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A tek tek dva gola?A ne primite ni jedan? E to mijenja situaciju iz cipela!Haj sad na trening...
Čitam da gostujućima navijačima na Bradini njuhove vođe naplaćuju karte po 7 KM a karte koštaju 5 KM tako ako netko želi da mu kupim kartu za 5 KM mogu mu napraviti uslugu.
@2+3 Oj Miljacko što se prkna u tebi opralo!!!
@2+3https://www.youtube.com/watch?v=TSnyfaT6Ipo
Svi na Pecaru kup je naš. IGRAJ IGRAJ ŠIROKI.
pa mijenja kad fasujemo sve je definitivno gotovo..daj ba prokockali ste sansu doviđenja
Sretno pitari, manijak sa juga. VEDRAN PULJIC
Da bi dobili trebate 1 malo ofanzivnije igrati kao u Mostaru . 2 To medutim otvra prostor za kontre gdje ste primil 2 naivna gola od Zrinskog 3 Da vam trener na ofanzivnu postavku kod negativnog rezultata ne mjenja ofanzivnog veznog za beka i igrate sa 4 beka ??? Dok Sliskovic na poluvrwmu pojačava vezu gdje ste ih pomeli . Sretno i samo ofanzivno orijentisani mozete pobjediti .