Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoj Niko da se stidis. Ako se ni Pape ne crveni pred nasim navijacima koji gube poslove i ulijecu u minuse na kreditnim karticama i na svaki moguci nacin pokusavaju dokazati svoj patriotizam za koji Pape ne mari , onda nemoj ni ti Niko jer znamo mi da Hrvatski narod nije takav, ali nekako mi svi sutite kada treba da kazete sta mislite o Ustashama i njihovim obiljezjima na terenu. Mi za razliku od vas, samo volimo Zmajeve/ Ljiljane i to je to
italija se sa loptom nije mogla sastat, dobro su prošli...
Transparenti su sve rekli: šahovnica i ispod Žepče, Vitez, Livno, Rama. jednom riječju tisućljetna uljudba
mamic i bad blue boysi su sve krivi
Sta bi sa Balkanaca i najvažnije sporedne stvari... pa ni Turci nisu nigdje, Grci izgubiše od Farskih, Srbiji ko i nama zanedalo se.. jedino Hrvatska drži korak ali eto navijači zabrljaju .. Šta je ovo, kolektivna anemija :(
sramota je to što su navijači uradili ;)
Reakcija Kovaca, pa i komentatora na HTV-u je adekvatna, ima onih na nasim prostorima koji bi velicali svaki ispad i svaki oblik huliganstva!
Što jest jest da nije mamlaza na tribinama lagano bi ih 2-1 i 3boda Hr-u ali uvjek se nađe konja na tribinama koji imaju viška energije.
Balkanski zivotinjski mentalitet. Jaki smo u coporu. Uvijek isto: Srbija-Albanija Italija-Hrvatska Crna Gora- Svedska Izraelski navijaci su dobar primjer finih navijaca. Jedino im je malo falilo zenskih navijaca. Nisam primjetio ni jedne zenske na tribinama.