Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zar nisu prespavali utakmicu?
Samo naprijed Milose,treba razmisljati na duze staze.Neka te bar godinu ,dvije.
taman da ligu federacije osvojimo
TVOJ DOMET JE PIONIRSKE SELEKCIJE,,RAZGULI SA GRBAVICE,,I TI I ONI STO SU TE DOVELI,,,NEDOZVOLIMO SKOLU KOJU JE JESIC SPROVODIO NA KOSEVU,,ZELJO JE IME ..ZELJO JE PONOS GRADA,,MI SMO ZELJINI ZELJO JE NAS...
Neka te ba Janez..prelazem godisnji odmor..na miru da slozis viziju,plan,i nova pojacanja,,,,,,, Nikad mi nece bit jasna politika nasih klubova,,bolje i neki nas mladi skolovan trener i dat mu sansu, nego ovim aksam schule trenerima placat da skupljaju iskustvo .
"PROBALI SMO I NIJE IŠLO".... Koji degen.
Kosticu ti si treb'o poslijeViteza dat' ostavku,pa nisi ti Anceloti da te neko trpi,bolji treneri su u Novom gradu birvaktile radili,Oda je imao ekipu koja je imala srce,muda,kostali nista,i napravili cudo,ovi tvoji pisaju sjedeci,e tu je razlika najveca
SRBIJA BRALE!
Sljeza malo nakapaj burazeru
Ti bi da prespavaš, a nas par hiljada što neće spavati zbog igre ko *ebe
najbolje je prespavati, u pravu je čovjek. a još bolje je prespavati bar još stotinjak noći, to su onda bar još tri plate :)) ko je ovaj lik, gdje ga iskopaste?
Idi!!!!!
Kakva drzava takva liga i sve ostalo..mi smo tuga i jad u paketu..podsmjevamo se jedni drugima,uzivamo u tudjoj muci i porazima a svi smo dotakli dno,dok uprave klubova peru i uzimaju lovu..
Ovu budalu Kostića treba odvesti kakvom hodži da mu kakav zapis napravi, vidite da je ograjisao negdje. Navijač sam Želje , ali dok je ovakva struktura ljudi na Grbavici i na klupi i u upravi, moja noga tamo neće... FUJ, FUJ, FUJ, SRAMOTA...
Poslije prve prespavane noci u Sarajevu ovaj levat Kostic je najavio titulu. Najavio titulu prije prvog treninga
Kostiću ostani !
pa ti bi kosticu trebo u politicare...pa zar pored ovakvih neuspjeha tebi je do spavanja
Boga mi Marinović malo po malo izraste u dobrog trenera . Covjek je jako smiren ,kulturan i ne talasa ,nema pompeznih izjava poput onog konja Mulalica ,Hafizovica i sl. Svaka mu cast .
To sam isto pomislio kad sam citao ovaj clanak. Nekako covjek uvijek daje normalne izjave,uvijek pohvali klub protiv kojeg igraju,nikad nista ruzno i brzopletno ne govori.A cini se da ih i dobro trenira. Valjda ce dugo ostati u Zrinjskom :)