Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@dzaja : de malo proguglaj staje KOSOVO? A sta su te istoimene sto si naveoo?
Ljudi na Kosovu su čekali ovu, iako nepotpunu, nezavisnost decenijama...mislim da ih par godina čekanja na fudbal neće pretjerano nasikirati.
Kako je 80 zemalja od 190 80 posto......cudna ti matematika...pritom najvece zemlje sveta Rusija Kina INdija..Brazil..itd..nisu priznali niti ce priznati Kosovo..tii verovatno mislis na Ameriku i njene satelite ..al oni nisu najveci
,,dzaja i xy,, vi sto to pricate pojma nemate sta se danas desva na politickoj sceni ....Kosovo je priznalo 80% zamalja kao i vodece svjetske sile ...dok RS je sam sastvani dio BiH i nema nikakvu ulogu kao drzava nisi moze sta traziti tipa ovoga sto Kosovo trazi ato je clanica Fife i Uefe...zato molim da ne valjate gluposti !!! znam da srbima smeta sto zive unutar granica BIH al komese nesvidja ima mjesta preko Drine tamo ih cekaju rasirenih ruku ;)))
jebiga, hajmo realno bez licemjerstva, ako se dozvoli kosovu trebalo bi i rsu
Hajd sad da čujemo one glupe Bošnje što su likovali neki dan kad je objavljena vijest da Kosovo može igrati! Baš ste s t o k a, nije čudno što u većini viceva glavne uloge igraju Suljo, Mujo, Haso, Fata i slični.
Pravial su jasna ..da bi ne ko igrao pod okriljem FIFE mora da bude clan kontinentalnog savez u ovom slucaju UEFE ...a da bi Kosovo bilo clan UEFE mora da bude clan UN -a...sve je vrlo preizno napisano u pravilima...
\"Pored toga, samo neke gadne i siromasne zemlje nisu priznale Kosovo.\" Garant misliš na Bosnu i Hercegovinu.
frka je ta sto se bojite srbije
Ovaj nivo mudrosti nikada nece skontati Balkan. - Srbija se buni na odluku UEFA - FIFA suspenduje 5 dana u kalibru: Slusamo Srbiju - U srijedu: ko j**e Srbe, sto vise drzava to vise para. ali odgovor ce biti => glasali smo i ipak je vecina odlucula da prihvati dozvolu kosova Pored toga, samo neke gadne i siromasne zemlje nisu priznale Kosovo. Ostali vele sponsori fife ==> jah, zna se! Sorry Srbi!
Zivio Hittler ! Kad vidim nase kakvi su, Hico je bio mala maca.
s-r-p-s-k-a p-o-s-l-a !!!
Srbistan pobedio po ko zna koji put.
Balisteri ga poduvashe po ko zna koji put.
Pa naravno da ce da suspenduje, to znaci da bi morali FS Vojvodine ili FS Republike Srpske da dopusti da igraju prijateljske... nema smisla uopste, to je fudbalski savez drzava a ne pokrajina ili delimicno priznatih takozvanih drzava.